Producten - Pedicurepraktijk Anita

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Producten

Ik werk met producten van Laufwunder voor het verzorgen van uw voeten. Laufwunder is een kwaliteitsproduct wat al meer dan 70 jaar bestaat. De Laufwunderproducten zijn een combinatie van huidvriendelijke, beproefde grondstoffen met efficiënte plantenextracten en natuurlijke substanties. Laufwunderproducten worden door dermatologen getest.

De crème van Laufwunder trekt snel in de huid in. Voor elk huidtype is er wel een passende crème verkrijgbaar. U kunt bij mij altijd  eerst een proefmonster meekrijgen om te kijken of de crème aan uw verwachtingen voldoet, voordat u overgaat tot het aanschaffen van een tube.  


Laufwunder blauw: is een cosmetisch product dat met camille en hamamelisextracten vervaardigd is. Door zijn huidvettende werking wordt de droge huid zacht en elastisch en geeft direct een aangenaam gevoel. Deze voetbalsem heeft een deodorisernde werking, bij regelmatig gebruik behoudt u een fluweelzachte huid daar Laufwunder-voetbalsem een langdurige werking heeft.

Laufwunder groen: is een cosmetisch product dat dat de huid zacht en elastisch maakt. De verfrissende geur van menthol en zijn huidverkoelende werking, geven de voeten direct een aangenaam gevoel. Bij voettranspiratie werkt de balsem deodoriserend. Voetbalsem groen wordt volledig door de huid opgenomen. Bij regelmatig gebruik behoudt u een fluweelzachte huid daar Laufwunder-voetbalsem een langdurige werking heeft.

Laufwunder rood: is een cosmetisch product dat met kruiden-olien vervaardigd is. Door het gebruik van arnikaextracten heeft, leent deze voetbalsem zich in het bijzonder bij koude voeten, uitstekend bewezen. Maakt de huid zacht en elastisch en geeft direct een aangenaam gevoel. Laufwunder voetbalsem heeft deodoriserende werking. Bij regelmatig gebruik behoud u een fluweelzachte huid daar Laufwunder een langdurige werking heeft.

Laufwunder diabetische voet: werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en droge huid van de diabetische voet. Zijn uitgekiende olie komponenten maken de huid glad en soepel. Desinfecterende werkstoffen versterken het gevoelige bacteriologisch evenwicht van de voet. Een speciaal huidverzorgingsproduct om de gevoelige voeten te beschermen en het voorkomt complicaties.

Laufwunder hydrobalm: Speciaal ontwikkeld voor de zeer droge huid met 10% urea en natriumlachaat wat het vochtigheidsbindingsvermogen van de huid versterkt. Trekt snel in en voelt niet vettig aan. Voor zeer droge en gevoelige huid.

Laufwunder lipide balsam: Deze Laufwunder lipide balsam is verrijkt met ceramiden, panthenol en bisabolol. De balsem heeft daarmee speciale eigenschappen die een weldadig effect op de huid hebben als voor ontspanning van vermoeide voeten en benen zorgt. De balsem bevat voor een beschermende werking verder shea boter.

Laufwunder Sensitive balsem: is voor de dagelijkse intensieve verzorging van de zeer droge, gevoelige en eczeem-gevoelige huid. De met een hoge zuiverheidsgraad zilveren microdeeltjes hebben een stabiliserend en kalmerend effect op de huid.

Laufwunder handcrème: handcrème met plantenextracten en vitamines die snel in de huid trekt. Laat geen vettige laag achter. Regelmatig gebruik maakt de huid van handen zacht en soepel.

Laufwunder handcrème Plus: Bevat ceramiden, aloë vera, allantoïn en urea. Een ideale crème voor droge en zwaar belaste handen. Een verstoorde lipidenhuishouding van de huid wordt door de waardevolle ceramiden versterkt.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu